Богдан Теофанидис е новият изпълнителен директор на Български пощи. Вицепремиерът Калина

...
Богдан Теофанидис е новият изпълнителен директор на Български пощи. Вицепремиерът Калина
Коментари Харесай

Новият шеф на "Български пощи" е Богдан Теофанидис, води топ отбор

Богдан Теофанидис е новият изпълнителен директор на " Български пощи ". Вицепремиерът Калина Константинова определи краткотрайно назначеното управление като млад и упорит екип с богат опит в интернационалните компании. По думите ѝ измежду членовете на управителния съвет има специалисти с огромен опит в цифровизация, финансиране и създаване на системи за ръководство, както и експертиза по човешки запаси и осведомителни технологии. Всички са заемали високи управителни позиции.

" За тази визия, която имаме - за рационализация, цифровизация и вкарване на " Български пощи " в 21 век - считам, че това е топ тимът, който може да имаме. " - сподели Калина Константинова в " Денят стартира ".

Новото управление на " Български пощи " поемат ръководството за период от 3 месеца до организирането на конкурс за избор на членове на управителния съвет. Първата им задача ще е за се разплатят със чиновниците на пощите, които са получили 70% от заплатата си за последния месец.

" Най-тъжният аспект – 9000 души, работещи в " Български пощи ", са работещи небогати. Средната заплата в сдружението е 820 лева Служителите в пощите поради тези неприятни управнически решения са пострадали във всички връзки – те са тези, на които им се наложи да работят изключително, а заплатите им са на това състояние. " - сподели Константинова.

След огромната хакерска офанзива ще са нужни още няколко седмици за възобновяване на всички услуги на " Български пощи ", сподели още Константинова. Ако има хора, които не са подхванали нужните дейности, ще им се търси отговорност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР